Hoe werkt het?

Wij geven hieronder antwoord op je vragen.

Die naam ZeroFollowers?

Drie betekenissen.

  1. Dit doet niemand ons na.
  2. Waarom niet? We hebben buiten de bestaande kaders gedacht om een unieke dienst te kunnen leveren – voorlopers met gezond verstand dus, door anderen niet zo gemakkelijk na te volgen.
  3. De bedragen die je als klant betaalt voor ‘standaard’ moeten als het aan ons ligt drastisch omlaag – misschien zelfs wel naar Nul. Zero dus.

 

Sluit jij je aan bij deze klantvriendelijke revolutie?

Waarom ZeroFollowers?

Dit concept is meer dan een vernieuwing of verbetering – het is een totaal nieuwe beweging.
Inkomende facturen, kasmutaties, btw-aangifte, de jaarrekening: het wordt nooit meer hetzelfde.
Vooral veel goedkoper. En laagdrempeliger.
Grote ondernemingen kunnen met ZeroFollowers wel 50% besparen op boekhoudkosten en jaarrekening.
Beginnende ondernemers – zelfs bij maar 10 facturen of kasmutaties per jaar – zijn klaar voor zo’n € 400.
Dat is dan inclusief Jaarrekening. Iets meer dan drie tientjes per maand dus.

Het belangrijkste principe: je betaalt nooit meer dan je écht nodig hebt. Dat wil zeggen: ongekend lage kosten voor (geautomatiseerde) standaardwerkzaamheden. De routinematige handelingen die nu eenmaal 80-90% van het werk van een administrateur betekenen.
Ons systeem waarschuwt je op tijd wanneer je de extra’s nodig hebt. Heb je die niet nodig, dan betaal je er dus ook niet voor. Dus wel de zekerheid van een professioneel adviseur achter de hand, niet de hoge vaste lasten.
Kortom. Zo min mogelijk betalen voor ‘standaard’ – snel een goed advies als het er om spant.

Wie heeft ZeroFollowers bedacht?

In feite ondernemers zelf. Er was gewoon behoefte aan een nieuwe manier van zakendoen als het om administratie en accountancy gaat. Eerlijker, sneller, veel goedkoper.
ZeroFollowers werkt voor iedereen even verfrissend: startups die nog moeten beginnen, grote gevestigde bedrijven, zzp’ers. Overstappen is niet moeilijk.
Initiatiefnemers? Moederbedrijf is Misseyer & Van Dorssen BV. Niet de eerste de beste dus. Al 35 jaar een begrip als het gaat om kloppende boekhoudingen, jaarrekeningen samenstellen, ingewikkelde overnames/fusies begeleiden, internationale financiële samenwerking. Als klant van ZeroFollowers mag je rekenen op alle ervaring en deskundigheid én het complete netwerk van deze doorgewinterde professionals. Het verschil met duurdere concepten: alleen op de momenten dat het ertoe doet. Maandenlang niet nodig? Dan betaal je alleen de buitengewoon voordelige basistarieven.

Wat is het geheim van ZeroFollowers?

Het goede nieuws: we hebben geen geheimen.
Onze klanten, de gebruikers van ZeroFollowers, weten precies waar ze aan toe zijn.
Eenvoudige standaardwerkzaamheden (zoals facturen inlezen) doen we geautomatiseerd. Net als ieder ander eigentijds administratiekantoor. Alleen wij geven het toe – en brengen geen hoge tarieven voor ‘geduldig handwerk’ in rekening. Automatisch wil bij ZeroFollowers overigens zeggen: op een unieke, geavanceerde, dubbel gecontroleerde manier. Check & Double check.

Waarom die 'Huisartsfunctie'? Ik ben toch niet ziek?

We vonden het wel een passende vergelijking. Geen ‘helpdesk’ met stagiaires die net ingewerkt zijn, maar op de momenten dat advies belangrijk is altijd een consult achter de hand van een allround professional. Een financieel deskundige in ons geval, die alle ‘klachten’ en ‘pijntjes’ kent – en snel kan genezen. Net zo toegankelijk als je huisarts. Om nog even te vergelijken: je betaalt toch ook niet jaar in jaar uit voor een aantal medisch specialisten, als je nog helemaal niks mankeert? Onze ‘huisarts’ is je verantwoorde vraagbaak – hij verwijst je alleen door als het écht moet. Veilig gevoel.

Wat kost het precies?

Om te beginnen: bitter weinig. Vaste, lage bedragen per handeling of dienst. Precies wat je nodig hebt, meer niet. Zoals inkomende factuur inboeken, kasmutaties verwerken, btw-aangifte verzorgen, bankafschriften bijwerken, jaarrekening opstellen.

Altijd recht op: inloggen met je speciale, veilige e-mailadres voor ZeroFollowers. Je account is ook toegankelijk voor je eigen accountant of adviseur voor een eventuele controle.

De Extra’s
Jaarrekening bespreken, advies bij een voorgenomen investering, financiële toekomstplannen, planning, uitbreiding, veilig zakendoen in het buitenland, risico’s mijden?

Groot Voordeel
Altijd een vinger aan de pols. ZeroFollowers boekt niet alleen ‘dom’ in – we signaleren tijdig situaties die om een advies vragen. Of het nu boekhoudtechnisch of loontechnisch is.